User XXXX has already more than 'max_user_connections' active connections

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »
Andre

andre

10/07/2006 15:18:00
Quote Anchor link
Beste bezoekers,

op mijn site kunnen mensen plaatjes uploaden, maar als ik meerdere plaatjes achter elkaar upload, krijg ik na +- 6x een plaatje te uploaden, de volgende foutmelding:
Error:
"User "username" has already more than 'max_user_connections' active connections"

Als ik dan gewoon de hoofdpagina wil zien krijg ik dezelfde melding.

Hier de code die ik gebruik om te uploaden.
<script type="text/javascript">

function highlight(field) {
field.focus();
field.select();
}
-->
</script>
<table width="100%" border="1" cellspacing="0" bordercolor="#000000" bgcolor="#CCCCCC">
<tr>
<td width="60%" height="60" valign="top"><p>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
include "includes/filter.php";
//Image Upload Script
//Created by Lappy512
//Part of ImageHostSript.
//See conf_global.php

?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
<?php
// $userfile is where the file is on the webserver
$userfile = $HTTP_POST_FILES['imagefile']['tmp_name'];

// $userfile is original file name
$userfile_name = $HTTP_POST_FILES['imagefile']['name'];

// $userfile_size is size in bytes
$userfile_size = $HTTP_POST_FILES['imagefile']['size'];

// $userfile_type is mime type e.g. image/gif
$userfile_type = $HTTP_POST_FILES['imagefile']['type'];

// $comments are the comments, but we need logic if there aren't comments.
if($_POST['comments'])
{

    $comments = $_POST['comments'];
    if (get_magic_quotes_gpc() == 0)
    {

        $comments = addslashes($comments);
    }

    $comments = nl2br($comments);
}

else
{
    //they didn't comment
    $comments = 'Geen Commentaar bij dit plaatje';
}


// $url are is the URL, but we need logic if there isn't one.
if($_POST['url'])
{

    $url = $_POST['url'];
    if (get_magic_quotes_gpc() == 0)
    {

        $url = addslashes($url);
    }

    $url = nl2br($url);
}

else
{
    //they didn't comment
    $url = 'http://www.pornholio.be';
}


//Sporadic MIME-TYPES?
if ($userfile_type == 'image/x-png')
{

    $userfile_type = 'image/png';
}

if ($userfile_type == 'image/pjpeg')
{

    $userfile_type = 'image/jpeg';
}


// $userfile_error is any error encountered
$userfile_error = $HTTP_POST_FILES['imagefile']['error'];

//PHP 4.2.0+ code ONLY. This code will not work with PHP 4.1 or less
if ($userfile_error > 0)
{

    echo 'Problem: ';
    switch($userfile_error)
    {
        case
1: echo 'File exceeded Maximum upload filesize'; break;
        case
2: echo 'File exceeded Maximum upload filesize'; break;
        case
3: echo 'File partially uploaded'; break;
        case
4: echo 'No File Uploaded'; break;
    }

    exit;
}

//end of code for 4.2.0+

switch($userfile_type)
{
    case
'image/gif':
        break;
    case
'image/png':
        break;
    case
'image/jpeg':
        break;
    case
'image/bmp':
        echo "BMP File format not supported. Please upload a JPEG, PNG, or a GIF. Thanks. ";
        exit;
    default:

        echo "Problem: File is not a supported image filetype. Please upload a JPEG, PNG, or a GIF. Thanks. ";
        echo "<br> your file has a MIME-TYPE of $userfile_type";
        exit;
        break;
}

//Lets try connecting to mySQL
@ $db = mysql_pconnect($mysql['host'], $mysql['user'], $mysql['pass']);
//IT"S NOT WORKING!
if (!$db)
{

    die("error");
    mysql_close();
}

mysql_select_db($mysql['db']);

//We need to get a date for our Database
$date = time();

//Put the data there!
$query = "INSERT INTO `images` ( `id` , `size` , `downloads` , `lastuse` , `type` , `comments`, `url`, `ip` , `report` ) VALUES ('', " . $userfile_size . ", '0', " . $date . ", " . '\'' . $userfile_type . '\'' . ", " . '\'' . $comments . '\'' . ", " . '\'' . $url . '\'' . ", " . '\'' . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . '\'' . " , '' );";

//QUERY!
$result = mysql_query($query);
if (!$result)
{

    die("MySQL insert error");
    mysql_close();
}


$userfile_name = mysql_insert_id();

//put the file where we want it
$upfile = './uploads/' . $userfile_name;
//need PHP 4.0.3
if(is_uploaded_file($userfile))
{

    if (!move_uploaded_file($userfile, $upfile))
    {

        echo 'Problem: Could not move file to destination directory';
        exit;
        mysql_close();
    }
}

else
{
    echo 'Problem: Possible File upload attack. Filename: '.$userfile_name;
    exit;
    mysql_close();
}


echo '<br>Het bestand is succesvol geupload<br/><br/>';

//get current stats
$query = "SELECT * FROM `stat_cache`";

$result = mysql_query($query);

if (!$result)
{

    die("MySQL Select error");
    mysql_close();
}

$stat = mysql_fetch_array($result);

//update statistics
//files update

$files = $stat['files'] + 1;
$query = "UPDATE `stat_cache` SET files=" . $files . " WHERE 1";
$result = mysql_query($query);
if (!$result)
{

    die("MySQL Update error");
    mysql_close();
}

//space update
$totalspace = $stat['space'] + $userfile_size;
$query = "UPDATE `stat_cache` SET space=" . $totalspace . " WHERE 1";
$result = mysql_query($query);
if (!$result)
{

    die("MySQL Update error");
    mysql_close();
}



//1337 h4x0rs can resize everything, even though we can't outputz0rz to everything.
//Resample it now!
// The file


$filename = $upfile;
$thumb = './uploads/' . 'thumb_' . $userfile_name;
// Set a maximum height and width
$width = 150;
$height = 150;

// Get new dimensions
list($width_orig, $height_orig) = getimagesize($filename);
if(($width_orig < $width) && ($height_orig < $height))
{

    $width = $width_orig;
    $height = $height_orig;
}

else
{
    if ($width && ($width_orig < $height_orig)) {
       $width = ($height / $height_orig) * $width_orig;
    }
else {
       $height = ($width / $width_orig) * $height_orig;
    }
}

// Resample
$image_p = imagecreatetruecolor($width, $height);
if($userfile_type == 'image/jpeg')
{

    $image = imagecreatefromjpeg($filename);
}

if($userfile_type == 'image/png')
{

    $image = imagecreatefrompng($filename);
}

if($userfile_type == 'image/gif')
{

    $image = imagecreatefromgif($filename);
}

imagecopyresampled($image_p, $image, 0, 0, 0, 0, $width, $height, $width_orig, $height_orig);

// Output
if($userfile_type == 'image/jpeg')
{

    imagejpeg($image_p, $thumb);
}

if($userfile_type == 'image/png' or $userfile_type == 'image/gif')
{

    imagepng($image_p, $thumb);
    $userfile_type = 'image/png';
}


$userfile_size = filesize($upfile);
$id = $userfile_name;

//Put the data there!
$query = "INSERT INTO `thumbs` ( `id` , `size` , `downloads` , `lastuse` , `type` )VALUES ('$id', '$userfile_size', '0', '$date', '$userfile_type');";

//QUERY!
$result = mysql_query($query);

if (!$result)
{

    die("MySQL insert error 2 " . mysql_error());
    mysql_close();
}


//get current stats
$query = "SELECT * FROM `stat_cache`";

$result = mysql_query($query);

if (!$result)
{

    die("MySQL Select error");
    mysql_close();
}

$stat = mysql_fetch_array($result);
//update statistics
//space update

$totalspace = $stat['space'] + $userfile_size;
$query = "UPDATE `stat_cache` SET space=" . $totalspace . " WHERE 1";
$result = mysql_query($query);
if (!$result)
{

    die("MySQL Update error");
    mysql_close();
}

?>


<FORM action="../nowhere" method="post" class="table_decoration">
<b><a href="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $siteurl; ?>
">Click hier om nog een foto te uploaden</a></b><br>
<br/>HTML:<br>
<input onclick="highlight(this);" style="width: 500px;" size="80" value="<a href='
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $siteurl; ?>
viewer.php?id=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $id; ?>
'><img src='
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $siteurl; ?>
thumb/
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $id; ?>
.jpeg'></a>">
<br/>BBCODE:<br>
<input onclick="highlight(this);" style="width: 500px;" size="80" value="[url=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $siteurl; ?>
viewer.php?id=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $id; ?>
]Afbeelding[/url]">
<br/>Thumbnail for Forums(1):<br>
<input onclick="highlight(this);" style="width: 500px;" size="80" value="[URL=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $siteurl; ?>
viewer.php?id=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $id; ?>
]Afbeelding
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 16:14:12
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

10/07/2006 15:24:00
Quote Anchor link
Okay, kan jij ondertussen voor mij een samenvatting van de koran schrijven? We willen je best helpen maar zitten hier niet om boekwerken te debuggen...

Zoiezo zou je kunnen beginnen door het script eens om te zetten naar de huidige standaard. $HTTP_POST_FILES kan je bijv. vervangen door $_FILES(). En je query's kunnen wat mij betreft ook wel wat netter en efficienter.

Overigens heeft jou probleem weinig met het script te maken. Je mysql heeft een maximaal aantal connecties wat hij tegelijkertijd wilt verwerken van één gebruiker. Verhoog die en je probleem is opgelost.
 
Erik Rijk

Erik Rijk

10/07/2006 15:38:00
Quote Anchor link
en waarom sluit je je mysql connectie zo vaak als je hem in hetzelfde script toch blijft gebruiken?
 
Andre

andre

10/07/2006 15:39:00
Quote Anchor link
He Arjan,

Sorry voor de rare post. Ik drukte per ongeluk op enter en toen stond ie er.

Ik heb hem een beetje uitgekleed en heb dat $_FILES() nu ook gebruikt. Ben nog niet zo heel lang bezig met php. Ben bezig met een cursus en heb dit script van internet gehaald en een beetje aangepast.

Ik host mijn website bij een derde en kan de max_users niet aanpassen. Ik denk zelf dat het iets heeft te maken met het feit dat ik de connectie na het uploaden moet verbreken.

Ik hoop dat er een goede oplossing gevonden kan worden.

Hierbij het uitgekledescript:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
<?php
// $userfile is where the file is on the webserver
$userfile = $_FILES()['imagefile']['tmp_name'];

// $userfile is original file name
$userfile_name = $_FILES()['imagefile']['name'];

// $userfile_size is size in bytes
$userfile_size = $_FILES()['imagefile']['size'];

// $userfile_type is mime type e.g. image/gif
$userfile_type = $_FILES()['imagefile']['type'];

// $comments are the comments, but we need logic if there aren't comments.
if($_POST['comments'])
{

    $comments = $_POST['comments'];
    if (get_magic_quotes_gpc() == 0)
    {

        $comments = addslashes($comments);
    }

    $comments = nl2br($comments);
}

else
{
    //they didn't comment
    $comments = 'Geen Commentaar bij dit plaatje';
}


// $url are is the URL, but we need logic if there isn't one.
if($_POST['url'])
{

    $url = $_POST['url'];
    if (get_magic_quotes_gpc() == 0)
    {

        $url = addslashes($url);
    }

    $url = nl2br($url);
}

else
{
    //they didn't comment
    $url = 'http://www.pornholio.be';
}


//Sporadic MIME-TYPES?
if ($userfile_type == 'image/x-png')
{

    $userfile_type = 'image/png';
}

if ($userfile_type == 'image/pjpeg')
{

    $userfile_type = 'image/jpeg';
}


// $userfile_error is any error encountered
$userfile_error = $_FILES()['imagefile']['error'];

//PHP 4.2.0+ code ONLY. This code will not work with PHP 4.1 or less
if ($userfile_error > 0)
{

    echo 'Problem: ';
    switch($userfile_error)
    {
        case
1: echo 'File exceeded Maximum upload filesize'; break;
        case
2: echo 'File exceeded Maximum upload filesize'; break;
        case
3: echo 'File partially uploaded'; break;
        case
4: echo 'No File Uploaded'; break;
    }

    exit;
}

//end of code for 4.2.0+

switch($userfile_type)
{
    case
'image/gif':
        break;
    case
'image/png':
        break;
    case
'image/jpeg':
        break;
    case
'image/bmp':
        echo "BMP File format not supported. Please upload a JPEG, PNG, or a GIF. Thanks. ";
        exit;
    default:

        echo "Problem: File is not a supported image filetype. Please upload a JPEG, PNG, or a GIF. Thanks. ";
        echo "<br> your file has a MIME-TYPE of $userfile_type";
        exit;
        break;
}

//Lets try connecting to mySQL
@ $db = mysql_pconnect($mysql['host'], $mysql['user'], $mysql['pass']);
//IT"S NOT WORKING!
if (!$db)
{

    die("error");
    mysql_close();
}

mysql_select_db($mysql['db']);

//We need to get a date for our Database
$date = time();

//Put the data there!
$query = "INSERT INTO `images` ( `id` , `size` , `downloads` , `lastuse` , `type` , `comments`, `url`, `ip` , `report` ) VALUES ('', " . $userfile_size . ", '0', " . $date . ", " . '\'' . $userfile_type . '\'' . ", " . '\'' . $comments . '\'' . ", " . '\'' . $url . '\'' . ", " . '\'' . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . '\'' . " , '' );";

//QUERY!
$result = mysql_query($query);
if (!$result)
{

    die("MySQL insert error");
    mysql_close();
}


$userfile_name = mysql_insert_id();

//put the file where we want it
$upfile = './uploads/' . $userfile_name;
//need PHP 4.0.3
if(is_uploaded_file($userfile))
{

    if (!move_uploaded_file($userfile, $upfile))
    {

        echo 'Problem: Could not move file to destination directory';
        exit;
        mysql_close();
    }
}

else
{
    echo 'Problem: Possible File upload attack. Filename: '.$userfile_name;
    exit;
    mysql_close();
}


echo '<br>Het bestand is succesvol geupload<br/><br/>';

//get current stats
$query = "SELECT * FROM `stat_cache`";

$result = mysql_query($query);

if (!$result)
{

    die("MySQL Select error");
    mysql_close();
}

$stat = mysql_fetch_array($result);

//update statistics
//files update

$files = $stat['files'] + 1;
$query = "UPDATE `stat_cache` SET files=" . $files . " WHERE 1";
$result = mysql_query($query);
if (!$result)
{

    die("MySQL Update error");
    mysql_close();
}

//space update
$totalspace = $stat['space'] + $userfile_size;
$query = "UPDATE `stat_cache` SET space=" . $totalspace . " WHERE 1";
$result = mysql_query($query);
if (!$result)
{

    die("MySQL Update error");
    mysql_close();
}



//1337 h4x0rs can resize everything, even though we can't outputz0rz to everything.
//Resample it now!
// The file


$filename = $upfile;
$thumb = './uploads/' . 'thumb_' . $userfile_name;
// Set a maximum height and width
$width = 150;
$height = 150;

// Get new dimensions
list($width_orig, $height_orig) = getimagesize($filename);
if(($width_orig < $width) && ($height_orig < $height))
{

    $width = $width_orig;
    $height = $height_orig;
}

else
{
    if ($width && ($width_orig < $height_orig)) {
       $width = ($height / $height_orig) * $width_orig;
    }
else {
       $height = ($width / $width_orig) * $height_orig;
    }
}

// Resample
$image_p = imagecreatetruecolor($width, $height);
if($userfile_type == 'image/jpeg')
{

    $image = imagecreatefromjpeg($filename);
}

if($userfile_type == 'image/png')
{

    $image = imagecreatefrompng($filename);
}

if($userfile_type == 'image/gif')
{

    $image = imagecreatefromgif($filename);
}

imagecopyresampled($image_p, $image, 0, 0, 0, 0, $width, $height, $width_orig, $height_orig);

// Output
if($userfile_type == 'image/jpeg')
{

    imagejpeg($image_p, $thumb);
}

if($userfile_type == 'image/png' or $userfile_type == 'image/gif')
{

    imagepng($image_p, $thumb);
    $userfile_type = 'image/png';
}


$userfile_size = filesize($upfile);
$id = $userfile_name;

//Put the data there!
$query = "INSERT INTO `thumbs` ( `id` , `size` , `downloads` , `lastuse` , `type` )VALUES ('$id', '$userfile_size', '0', '$date', '$userfile_type');";

//QUERY!
$result = mysql_query($query);

if (!$result)
{

    die("MySQL insert error 2 " . mysql_error());
    mysql_close();
}


//get current stats
$query = "SELECT * FROM `stat_cache`";

$result = mysql_query($query);

if (!$result)
{

    die("MySQL Select error");
    mysql_close();
}

$stat = mysql_fetch_array($result);
//update statistics
//space update

$totalspace = $stat['space'] + $userfile_size;
$query = "UPDATE `stat_cache` SET space=" . $totalspace . " WHERE 1";
$result = mysql_query($query);
if (!$result)
{

    die("MySQL Update error");
    mysql_close();
}

?>
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

10/07/2006 15:52:00
Quote Anchor link
Je gebruikt mysql_pconnect(), die doet bijna hetzelfde als mysql_connect(), met twee grote verschillen.

Ten eerste, wanneer je verbinding maakt, zal de functie eerst proberen een (persistente) link te openen die al open staat met dezelfde host, username en password. Als er een gevonden wordt zal een identifier ervoor worden teruggegeven, in plaats van een nieuwe verbinding te openen.

Ten tweede, de verbinding met de SQL server zal niet worden gesloten wanneer de executie van het script klaar is. In plaats daarvan zal de link open blijven voor toekomstig gebruik (mysql_close() zal geen links sluiten die werden gemaakt door mysql_pconnect()).

mysql_connect() gebruiken dus :).l
 
Roy Bongers

Roy Bongers

10/07/2006 15:55:00
Quote Anchor link
:( Je bent me net voor. Ik wou presies 't zelfde posten.
 
Frank -

Frank -

10/07/2006 17:53:00
Quote Anchor link
Offtopic: Gooi die vieze en volkomen overbodige backtics ` bij het grofvuil. Die horen absoluut niet thuis in een goede en nette SQL-query.

Je wordt dan ook gedwongen om correcte tabel- en kolomnamen te gebruiken, daar kun je in de toekomst nog een hoop voordeel van hebben.

Nooit meer backtics in je queries zetten!
 
Andre

andre

15/07/2006 13:00:00
Quote Anchor link
Beste allemaal,

Bedankt voor de hulp. Het probleem is opgelost. @frank
Je hebt helemaal gelijk, maar ik wil voor de rest niets meer aan die website doen. Ik heb een nieuw project waar ik mee aan de slag ga en voor deze website ga ik gewoon mensen inhuren die het goed doen. Ben gewoon een beginneling en heb helemaal de kennis niet. Wilde gewoon even stoeien met PHP en wat ik tot nu toe heb opgezet is voldoende. Bedankt allemaal
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.